Polityka prywatności

§ 1.
[Postanowienia ogólne]

  1. Niniejszy dokument określa Politykę Prywatności Serwisu itakzdasz.pl, która w szczególności obejmuje regulacje dotyczące ochrony danych osobowych oraz bezpieczeństwa innych danych wprowadzonych do Serwisu przez Użytkownika.
  2. Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

 

§ 2.
[Definicje]

Terminy użyte w regulaminie oznaczają:

  1. Administrator – Robert Berger prowadzący działalność gospodarczą pod firmą FHU ROBIS S.C. S.Berger R.Berger ul. Grabczaka 3 31-236 Kraków,NIP: 945-216-87-02;
  2. Serwis – serwis internetowy I TAKZDASZ dostępny poprzez sieć internet z domeny www.itakzdasz.pl.
  3. Strona internetowa – strona internetowa pod adresem www.itakzdasz.pl oraz wszelkie jej podstrony.
  4. Strony – Administrator i Użytkownik.
  5. Użytkownik – osoba fizyczna, która poprzez zarejestrowanie w Serwisie posiada aktywne konto użytkownika lub dokonuje, bez rejestracji, zakupu w Serwisie.

 

§ 3.
[Ochrona danych osobowych]

  1. Administrator jest Administratorem danych osobowych Użytkownika.
  2. Korzystanie z Serwisu wiąże się z koniecznością podania przez Użytkownika swoich własnych danych osobowych.
  3. Administrator pozyskuje i przetwarza następujące dane osobowe:
    1. imię i nazwisko
    2. miejsce zamieszkania
    3. numer telefonu
    4. adres email
    5. data urodzenia
  4. Dane osobowe będą przetwarzane w celu założenia i utrzymywania konta Użytkownika oraz w związku z zawarciem umowy, realizacją zamówienia oraz w celach marketingowych, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO)
  5. Dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażonej przez Użytkownika lub w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych.
  6. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.

 

§4.
[Uprawnienia Użytkownika]

  1. Użytkownik ma prawo dostępu i wglądu do treści danych osobowych.
  2. Użytkownikowi przysługuje prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
  3. Użytkownikowi przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak ich podania w celu założenia i utrzymywania konta Użytkownika uniemożliwia posiadanie ww. Konta i składania zamówień poprzez Serwis.
  5. W przypadku zmiany danych osobowych, Użytkownik powinien uaktualnić je w koncie użytkownika.
  6. Administrator może odmówić usunięcia danych osobowych Użytkownika, jeżeli zachowanie danych osobowych jest konieczne ze względu na obowiązek nałożony na Administratora przez przepisy prawa.

 

§5.
[Szyfrowanie danych]

  1. Administrator zobowiązuje się do szyfrowania transmisji danych w celu zabezpieczenia danych Użytkownika przechowywanych w systemie.
  2. Każde połączenie Użytkownika z Serwisem jest szyfrowane i poufne.

 

§6.
[Techniczna ochrona danych]

  1. Administrator zobowiązuje się do przechowywania kopii bezpieczeństwa zawierających dane osobowe Użytkownika.
  2. Powierzone dane są składowane na najwyższej klasy sprzęcie i serwerach w odpowiednio zabezpieczonych centrach przechowywania informacji, do których dostęp mają tylko upoważnione osoby.
  3. Administrator przeprowadza czynności związane z przetwarzaniem danych osobowych z poszanowaniem wszystkich wymogów prawnych i technicznych nałożonych na niego przez przepisy dotyczące ochrony danych osobowych.

 

§7.
[Polityka cookies]

  1. Dla wygody Użytkowników Serwis używa plików cookies m.in. w celu dostosowania serwisu do potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych. Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedza internauta, do urządzenia internauty.
  2. Gromadzone, w dziennikach logów, dane są wykorzystywane tylko i wyłącznie do celów administrowania Serwisem.
  3. Zgodnie z praktyką większości serwisów www przechowujemy zapytania HTTP kierowane do naszego serwera (logi serwera). W związku z powyższym przechowujemy:
    –  adresy IP, z których użytkownicy przeglądają treści informacyjne naszego serwisu;
    –  czas nadejścia zapytania,
    –  czas wysłania odpowiedzi,
    –  nazwę stacji klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
    –  informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
    –  adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link);
    –  informacje o przeglądarce użytkownika.
  4. Zebrane logi przechowywane są przez czas nieokreślony jako materiał pomocniczy służący do administrowania Serwisem. Informacje w nich zawarte nie są ujawniane nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania Serwisem. Na podstawie plików logów mogą być generowane statystyki stanowiące pomoc w administrowaniu. Zbiorcze podsumowania w postaci takich statystyk nie zawierają żadnych cech identyfikujących osoby odwiedzające serwis.
  5. Mechanizm Cookies nie jest wykorzystywany do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o użytkownikach serwisu ani śledzenia ich nawigacji. Pliki Cookies stosowane w Serwisie nie przechowują żadnych danych osobowych ani innych informacji zebranych od użytkowników.
  6. W Serwisie wykorzystujemy następujące pliki Cookies:
    –  cookies google-analytics.com – statystyki dla witryny
    –  cookies sesyjne (wygasają po zakończeniu sesji)
    –  cookies wykorzystywane przy obsłudze autoryzacji użytkowników
    –  cookies powiązane z wyświetlaniem komunikatów związanych z obsługą formularzy
    –  cookie powiązane z wtyczką „AddThis Social Bookmarking Widget”, która służy do łatwego dzielenia się treścią przez serwisy społecznościowe. Polityka prywatności serwisu Addthis opisana jest tu: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy#publisher-visitors
  7. Serwisy obce, których materiały przedstawiamy, mogą także używać cookies, które umożliwiają logowanie się, oraz służą dostarczaniu reklam odpowiadających upodobaniom i zachowaniom użytkownika.
  8. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych tu cookies.

 

§8.
[Kontakt]

  1. Użytkownik może w dowolnym czasie skontaktować się z Administratorem w celu uzyskania informacji o tym, czy i w jaki sposób Administrator wykorzystuje lub zamierza wykorzystywać jego dane osobowe.
  2. Użytkownik może również zwrócić się do Administratora z prośbą o usunięcie jego danych osobowych w całości lub w określonej części.
  3. Z Administratorem można skontaktować się wysyłając wiadomość na adres e-mail: biuro@itakzdasz.pl

W grupie siła !

4 Krótkie kroki jak udostępnić kurs:

po 1 - załóż konto grupowe i wprowadź adresy email koleżanek i kolegów - jesteś administratorem grupy !

po 2 - koledzy i koleżanki muszą założyć konto i potwierdzić w mailu dołączenie do grupy

po 3 - Otrzymacie grupową zniżkę na osobę - teraz każdy musi opłacić swoją część: są dwie opcje zrealizowania płatności :
  PIERWSZA - Ty jako administrator zbierz kasę i dokonaj płatności całkowitej.
  DRUGA - Zaznacz że każdy dokona płatności indywidualnie - kurs będzie udostępniony jak każdy opłaci swoją część

po 4 - po dokonaniu płatności udostępni się kurs - obejrzyj i wyciągnij jak najwięcej punktów na maturze ;) powodzenia ! Do dzieła !

Poziom podstawowy - 65 lekcji




Udostępnij kurs grupie

Liczba osób w grupie: 2
Cena za kurs od osoby: 700 1000 zł
Oszczędzasz: 300

Poziom rozszerzony - 9 tematów maturalnych




Udostępnij kurs grupie

Liczba osób w grupie: 2
Cena za kurs od osoby: 350 500 zł
Oszczędzasz: 150

  • Liczby rzeczywiste
  • Funkcje ogólne
  • Funkcja liniowa
  • Funkcja kwadratowa
  • Ciągi
  • Prawdopodobieństwo
  • Trygonometria
  • Planimetria I
  • Planimetria II
  • Stereometria